Skitrening har startet

Postet av Hof IL - Langrenn den 16. Sep 2019

TRENINGSTIDER - SESONGEN 2019 - 2020

Langrennsgruppa trener mandag og onsdager med oppstart 11. september og slutter midten av mars.

· Mandags trening er for 4. klassinger og eldre hvor vi går på rulleski fram til snøen kommer.
Langrennsgruppa har utleie av rulleski til de som ønsker det.

· Onsdager er det styrketrening i hallen for 3. klassinger og eldre. Treninga starter med oppvarming ute, så styrke inne og til slutt ballspill. De gangene det er løpskarusell og poenglangrenn blir det ikke oppvarming ute.

· De som er 14 år og eldre har i tillegg tilbud om å trene sammen med Team Nordre Vestfold.

Vi arrangerer:

· løpskarusell på høsten, starter onsdag 11 september.

· Poenglangrenn på onsdager etter nyttår.

Gruppa har i tillegg reist på snøsamling i midten av november.

Har du lyst til å bli med oss å trene? Ta kontakt med Andreas eller møt opp på en trening for å se hva dette er.

Kontaktperson: Andreas Fleischer mob 92828748

AVLYST - Telenorkarusellen 13.mars

Postet av Hof IL - Langrenn den 5. Mar 2019

Grunnet usikkerhet rundt vær og føre  blir det ingen Telenorkarusell i Sundbyfoss onsdag 13.mars.

Dermed sier Telenorkarusellen takk for i år, og håper vi ses igjen neste sesong.

Premieutdeling - Telenorkarusellen

Postet av Hof IL - Langrenn den 28. Feb 2019

Onsdagens Telenorkarusell ble avsluttet med premieutdeling. Alle deltakere gjennom sesongen fikk lue og diplom. Deretter ble det servert boller og saft.

Grunnet usikre snøforhold fremover fremskynnet vi premieutdelingen. Men vi har planlagt to runder til med Telenorkarusell. Dersom snøforholdene tillater det er vi på plass igjen onsdag 6.mars med ny runde.

Vi legger ut informasjon på denne siden om det blir arrangert eller ikke.

Takk til alle som har vært med og stilt opp på Telenorkarusellen 2019!

KLIKK HER FOR RESULTATLISTE.

KLUBBMESTERSKAP 2019

Hof IL langrennsgruppa arrangerte også Klubbmesterskap denne kvelden.

Klikk her for å lese mer om klubbmesterskapet.

Klubbmesterskap - Resultater

Postet av Hof IL - Langrenn den 28. Feb 2019

Elleve deltakere stilte til start i årets Klubbmesterskap i langrenn i Hof idrettslag.

Rennet gikk i Sundbyfoss lysløype, i fristil. Skarpt føre denne kvelden gjorde at flere av deltakerne satte personlig rekord på runden i lysløypa.

Det ble kåret klubbmestere i alderklasse fra 13 år og oppover.

KLIKK HER FOR RESULTATLISTE

Klubbmesterskap - Langrenn

Postet av Hof IL - Langrenn den 26. Feb 2019

Klubbmesterskapet i langrenn 2019 arrangeres i Sundbyfoss lysløype onsdag 27.februar 2019.

Frykten for at skiføret skal forsvinne gjør at vi fremskynder klubbmesterskapet.